Overhead RFID scanner

Automatisch beweging van goederen traceren

Door overhead scanners te plaatsen op strategische plekken binnen jouw magazijn of warehouse ben je in staat constant te scannen op veranderingen. Zo registreert het systeem automatisch in-uit verplaatsingen of controleer je via onze app of de pallet wel de juiste vrachtwagen in gaat.

Plug and Play

De overhead scanners zijn plug and play aan te sluiten op het Beam platform. Je voorziet de scanners van Power over Ethernet en hij is daarna eenvoudig aan te sturen en volledig instelbaar.

Cloud-based

Op afstand is in te zien of het apparaat functioneert en alle gescande artikelen worden geregistreerd in de database om later weer op te halen. Zo heb je complete traceerbaarheid van je producten

Vlot traject

Installatie is een fluitje van een cent. De scanners worden opgehangen door een van onze installatie partners en daarna volgt een training over het gebruik. Bij vragen staan we altijd voor je klaar.

Andere oplossingen voor je voorraadbeheer uitdagingen via onze apparatuur

Nooit meer een order naar de verkeerde klant sturen

In een paar seconden een order checken na het picken

Meerdere orders tegelijk checken in een handomdraai

Inventarisatie tellingen voorgoed elimineren

Tijd besparen door efficienter orderpicken

Om RFID scan opstellingen aan Beam of de cloud te koppelen is een Beam IoT bridge (connectie tussen slimme scan apparatuur en het Beam platform) benodigd. RFID tags en RFID printers zijn ook bij Beam aan te schaffen als onderdeel van de totaaloplossing.