RFID poort

Pallets met honderden items in een keer scannen

Onze industriele RFID poorten zorgen ervoor dat je razendsnel een groot aantal tags kan scannen. Van beide kanten wordt de pallet gelezen en het leest zelfs tags die zich in dozen bevinden. Het is onze meest geavanceerde oplossing voor RFID en wordt volledig standaard aangeboden. Compleet met signalering om eventueel aan te geven of je order juist het pand verlaat.

Plug and Play

Geen eindeloze consultancy trajecten, maar plug and play hardware. Weet precies waar je aan toe bent. Onze RFID portals sluit je aan op het internet en ze zijn direct te gebruiken.

Cloud-based

Op afstand is in te zien of het apparaat functioneert en alle gescande artikelen worden geregistreerd in de database om later weer op te halen. Zo heb je complete traceerbaarheid van je producten

Vlot traject

Installatie is een fluitje van een cent. De poort wordt kant en klaar afgeleverd en gemonteerd door een van onze installatie partners en daarna volgt een training over het gebruik.

Andere oplossingen voor je voorraadbeheer uitdagingen via onze apparatuur

Nooit meer een order naar de verkeerde klant sturen

In een paar seconden een order checken na het picken

Meerdere orders tegelijk checken in een handomdraai

Inventarisatie tellingen voorgoed elimineren

Tijd besparen door efficienter orderpicken

Om RFID scan opstellingen aan Beam of de cloud te koppelen is een Beam IoT bridge (connectie tussen slimme scan apparatuur en het Beam platform) benodigd. RFID tags en RFID printers zijn ook bij Beam aan te schaffen als onderdeel van de totaaloplossing.