Bekijk de apparatuur
Slimme apparatuur

Slimme scan apparatuur om jouw proces te automatiseren

Demo aanvragen

Plug and Play

Snel starten met eenvoudige implementatie, zonder ingewikkelde installaties. Ervaar systeemflexibiliteit en vermijd de complexiteit van integratie..

Cloud-based

Real-time toegang tot gegevens vanaf elke locatie, ook op afstand, met een schaalbare, veilige cloudoplossing die de kans op uitval vermindert in vergelijking met een lokale aanpak.

Vlot traject

Snel schakelen zonder langdurige consultancy, met snelle implementatie, kostenbesparing en directe operationele voordelen, zonder uitgebreide advieskosten.

PLug and play apparatuur

Een totaaloplossing binnen een dag geïnstalleerd

Beam levert een totaaloplossing van apparatuur, software, en tags die naadloos te integreren is met je huidige systeem. Uiteraard ook volledig te bedienen vanuit het Beam platform.

Betrouwbaar en snel items identificeren

Unieke RFID tags per item worden uitgelezen door RFID scanners op afstand. Hier is geen zicht van het label voor nodig en tags zijn leesbaar met hoge snelheden.

Systeem volledig cloud-based aangestuurd

Alle vaste scanners zoals poorten, overhead en tafels zijn direct met het internet verbonden. Hierdoor zijn statussen van tags overal bekend en is onderhoud van het systeem op afstand te waarborgen.

Divers partnernetwerk voor elk denkbare case

We werken samen met de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van hardware, printing en labeling. Hierdoor kunnen snel en efficient de beste oplossing garanderen.

Totaaloplossing met hoge service

We leveren het systeem van A-Z. Hierdoor ben je verzekerd van de beste werking en kan ons support team je zo goed mogelijk van dienst zijn

Oplossingen voor je voorraadbeheer uitdagingen via onze apparatuur

Nooit meer een order naar de verkeerde klant sturen

In een paar seconden een order checken na het picken

Meerdere orders tegelijk checken in een handomdraai

Inventarisatie tellingen voorgoed elimineren

Tijd besparen door efficienter orderpicken

Om RFID scan opstellingen aan Beam of de cloud te koppelen is een Beam IoT bridge (connectie tussen slimme scan apparatuur en het Beam platform) benodigd. RFID tags en RFID printers zijn ook bij Beam aan te schaffen als onderdeel van de totaaloplossing.

Kern functionaliteiten

Veelzijdig aanbod aan scan en label oplossingen

Geen bedrijf werkt hetzelfde. Daarom bieden wij diverse oplossingen aan binnen een standaard platform. Alle apparatuur is plug and play aan te sluiten en daardoor stel je eenvoudig de beste oplossing voor jouw bedrijf samen.

Veelzijdige keus aan apparatuur

Of je nou alleen wilt printen vanuit de cloud of elke item individueel wilt traceren door de supply chain, Beam heeft de juiste apparatuur voor jouw proces.

Overal aan te sturen

Maak gebruik van het Beam platform om apparatuur aan te sturen, labels te printen of tags te lezen. Of integreer de apparatuur direct in jouw bestaande bedrijfssystemen met de open API.

Uiterst betrouwbaar

Beam apparatuur wordt aangestuurd en real-time gemonitord door de Beam IoT bridge. Dit apparaat draait binnen jouw bedrijf en handelt al het data verkeer af en springt bij als er problemen zijn.

Directe ondersteuning bij vragen of problemen

Onze systemen zijn uiterst betrouwbaar. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, staat onze support afdeling voor je klaar. Uitgebreide SLAs zijn mogelijk.

Centraal in elk proces

Beam revolutioneert je voorraadbeheer door integratie van essentiële technologieën in één krachtig platform. Koppel eenvoudig barcodescanners, RFID-apparatuur en printers aan ERP- en WMS software. Efficiëntie en real-time inzicht in je voorraadketen worden hiermee verhoogd, terwijl tijd en middelen worden bespaard.

Benieuwd naar wat het Beam platform nog meer te bieden heeft om jouw voorraadbeheer verder te optimaliseren?

Heb ik de Beam app nodig om de slimme scan apparatuur te gebruiken?

Nee, je kan ook de apparatuur gebruiken zonder onze app. Het is afhankelijk van je werkprocessen of we onze app ook aanraden. De app geeft o.a. een visueel overzicht van waar je je voorraad zich begeeft en geeft toegang tot orderverwerking, wat in de meeste gevallen een goede toevoeging is op de apparatuur.

Hoe werkt de plug-and-play functionaliteit van de Beam scanapparatuur?

De apparatuur is ontworpen om direct te kunnen worden aangesloten en gebruikt, zonder uitgebreide installatieprocedures. De apparatuur dient aangesloten te worden op de Beam IoT bridge via een netwerkswitch met LAN-verbinding. Deze wordt vervolgens automatisch herkend en is direct klaar voor gebruik.

Heb ik technische expertise nodig om deze scanapparatuur te gebruiken?

Nee, deze apparatuur is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De meeste gebruikers kunnen het snel oppakken zonder diepgaande technische kennis. Hiernaast zullen wij altijd ervoor zorgen dat het wordt geïnstalleerd en ontvang je een training hierbij.

Ondersteunt deze apparatuur verschillende soorten barcodes?

Ja, onze apparaten ondersteunen verschillende typen barcodes, waaronder streepjescodes, QR-codes en RFID codes, om een breed scala aan voorraaditems te kunnen scannen.

Kan deze apparatuur worden geïntegreerd met andere voorraadbeheersystemen?

Ja, dit kan. Het gemakkelijkst en snelst is om te koppelen met ons platform, maar de apparatuur is ook compatibel met andere systemen via standaard interfaces.

Hoe accuraat zijn de scans van deze apparatuur?

De apparatuur is geoptimaliseerd voor nauwkeurige scans en minimaliseert fouten bij het vastleggen van voorraadinformatie, waardoor betrouwbare gegevens worden verzameld.

Wat zijn de kosten van de apparatuur?

We bieden verschillende apparatuur die allemaal verschillen in prijs. De uiteindelijke prijs bestaat uit zowel deze eenmalige prijs als een abonnementsprijs voor het gebruik van ons platform. Deze startbundel is vanaf €295 per maand, inclusief toegang tot meerdere functionaliteiten en drie gebruikers. Bijkomende kosten variëren op basis van extra modules, gebruikersaantallen en eventuele extra diensten zoals ondersteuning of training. Kijk voor meer informatie over de prijzen op de desbetreffende pagina.

Zijn er onderhoudsvereisten voor deze scanapparatuur?

Over het algemeen vereist onze apparatuur minimaal onderhoud, zoals firmware-updates of af en toe schoonmaken, om optimale prestaties te behouden. In het geval dat er andere problemen ontstaan koppelen we je aan de juiste service partner.

Hoe kan ik ondersteuning krijgen als ik vragen of problemen heb met deze apparatuur?

Wij bieden alle werkdagen klantenondersteuning via de kanalen e-mail, live chat en telefonische ondersteuning. Zo kunnen we je zo snel mogelijk helpen. Het is ook mogelijk een SLA bij ons af te nemen.

Voor elke toepassing een andere technologie

Om je voorraadbeheer proces zo optimaal mogelijk in te richten is het belangrijk de juiste technologie te gebruiken. Er is niet een technologie beter dan de ander,

Alleen applicatie

Barcodes

UHF RFID

Implementatie

Eenvoudig en snel

Snel binnen een dag met fysieke installatie

Projectmatig met gemiddelde doorlooptijd van 2 maanden

Benodigde technologie

Mobiele apparaten of browser

Scanners, printers, labels, mobiele apparaten, heftruck beugels

RFID scanpunten, RFID labels, RFID printer, bedrijfsnetwerk met internet verbinding

Schaalbaarheid

Eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel

Implementatie snelheid

Eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel