VOORRAADBEHEER APPLICATIE

Digitaliseer je voorraadbeheer met onze simpele en intuïtieve app

Demo aanvragen

Nooit meer voorraad kwijtraken of verkeerd inpakken

Onze app modules partijenregistratie en locatiebeheer bieden nauwkeurige traceerbaarheid en efficiënt voorraadbeheer. Ze zorgen voor controle over specifieke batches of artikelen en geven via een plattegrond inzicht in waar precies jouw artikelen zich bevinden.

Geen papierwerk meer

Met digitale orderverwerking via onze orderafhandeling module stroomlijn je jouw processen, verminder je fouten en vergroot je klanttevredenheid. Het is de sleutel tot efficiëntie, nauwkeurigheid en kostenbesparing binnen jouw bedrijf.

Gestroomlijnde workflow

De takenmodule stroomlijnt het werk door taken te organiseren, toe te wijzen en de voortgang bij te houden. Het maakt prioriteiten duidelijk, wijst verantwoordelijkheden toe en biedt inzicht in de status van elke taak. Zo kunnen teams effectiever samenwerken en het voorraadbeheerproces optimaliseren.

Benieuwd naar wat het Beam platform nog meer te bieden heeft om jouw voorraadbeheer verder te optimaliseren?

Op welke apparaten werkt de app?

Onze app werkt op alle mobiele telefoons, Android en Apple devices zoals een iPad, en laptops en computers.

Hoe veilig is mijn data?

Wij beveiligen jouw gegevens door encryptie, authenticatieprotocollen en regelmatige back-ups om de veiligheid en beschikbaarheid te waarborgen.

Kan ik meerdere locaties beheren?

Ja, je kan meerdere locaties of magazijnen beheren en voorraadniveaus te synchroniseren.

Heb ik training nodig?

Onze app is intuïtief ontworpen, maar we bieden ook handleidingen en ondersteuning om jou op weg te helpen. Bij implementatie van de app komen we ook bij je langs om alles goed te installeren en verzorgen wij een training.

Hoe schaalbaar is de app?

Onze app is schaalbaar en groeit mee met de behoeften van jouw bedrijf. De app kan worden aangepast aan veranderende omvang en complexiteit van jouw voorraadbeheer.

Wat zijn de kosten van het gebruik?

Wij werken met een abbonementsmodel en kosten starten vanaf €95 per maand. Deze startbundel is inclusief twee basis modules en drie gebruikers. Bijkomende kosten variëren op basis van extra modules, gebruikersaantallen en eventuele extra diensten zoals ondersteuning of training. Kijk voor meer informatie over de prijzen op de desbetreffende pagina.

Hoe kan ik ondersteuning krijgen als ik vragen of problemen heb?

Wij bieden alle werkdagen klantenondersteuning via de kanalen e-mail, live chat en telefonische ondersteuning. Zo kunnen we je zo snel mogelijk helpen.