Pilotprogramma in samenwerking met de KAVB

Nieuws

25 juni 2020

Dylan van der Schoor

Door: BP Nieuws

Beam Tracking, ook bekend van het Flower Science Café en de rubriek In de Spiegel, streeft ernaar bedrijven snel en gemakkelijk hun voorraad digitaal te laten beheren. De Tracking & Tracing software, die ook gebruikt kan worden vanaf een heftruck, is het resultaat van een intensief onderzoek binnen de sector.

Met de software kunnen bedrijven op een intuïtieve plattegrond aangeven ‘wat waar staat’ en inzien ‘waar een partij geweest is’, maar ook de logistiek aansturen door taken aan te maken. Zo kan men bijvoorbeeld eenvoudig zien wat er nog verplaatst moet worden op een dag.

Gedurende het pilotprogramma wordt er een jaar lang data verzameld over de logistiek. Data wetenschappers zullen deze data (vrijblijvend) onder de loep nemen op zoek naar waardevolle inzichten en mogelijkheden om te verbeteren.

Deelnemers zullen naast de speciale pilot-tarieven en de data-analyse persoonlijke begeleiding ontvangen vanuit de KAVB en Beam Tracking. Ook zullen er meerdere evaluatiemomenten zijn waarbij deelnemers met elkaar in gesprek kunnen gaan over de data en digitalisering.

Lees verder

Efficiënt voorraadbeheer leidt tot kostenbesparing

March 19, 2024

De transformatie naar cloudbased voorraadbeheer

November 16, 2023

MT/Sprout: Innovatie van Beam Tracking schudt de agrosector op

July 23, 2023

Geïnteresseerd in onze oplossingen?
Praat vrijblijvend met onze sales afdeling en ontvang een gratis demo

Contact sales