Mechanisatie tentoonstelling 2020: veel belangstelling voor oplossing digitale voorraad- en kistenregistratie Beam Tracking.

Nieuws

24 juni 2020

Dylan van der Schoor

Op de beurs van de Stichting Mechanisatie Tentoonstelling Bollenstreek – die hun 70ste verjaardag vieren – waren ook dit jaar weer de laatste innovaties en ontwikkelingen te zien op het gebied van mechanisatie- (trekkers, verwerkingsmachines) en koel- en installatietechniek. Dit jaar, voor het eerst, was ook de voorraadregistratie en track & trace software van Beam Tracking te zien op de beurs.

In de stand waren beide producten live te zien; de track & trace software ende RFID-orderscanner. Naast bestaande klanten, konden ook andere kwekers, exporteurs en dienstverleners op deze manier kennis maken met deze nieuwe oplossingen voor de sector.

Met de Beam app kan op eenvoudige wijze worden geregistreerd én teruggevonden waar kuubskisten of gaasbakken staan en waar de partij geweest is, zonder de hoge kosten van een duur systeem of een systeem met barcodes. De RFID-orderscanner kan worden ingezet om automatisch te controleren of geraapte pallets compleet zijn, zodat handmatige controle niet meer nodig is.

Lees verder

Efficiënt voorraadbeheer leidt tot kostenbesparing

March 19, 2024

De transformatie naar cloudbased voorraadbeheer

November 16, 2023

MT/Sprout: Innovatie van Beam Tracking schudt de agrosector op

July 23, 2023

Geïnteresseerd in onze oplossingen?
Praat vrijblijvend met onze sales afdeling en ontvang een gratis demo

Contact sales