Koppelingen

Koppel de Beam app en slimme apparatuur met jouw systeem

Demo aanvragen

Geoptimaliseerde inzichten

Door gegevensuitwisseling en naadloze integratie verkrijg je waardevolle operationele inzichten die altijd betrouwbaar zijn dankzij de gekoppelde data.

Op jouw bedrijf aangepast

Pas integratie aan zonder prestatieverlies. Geniet van een flexibel, op maat gemaakt systeem dat naadloos communiceert met jouw andere systemen.

Verhoogde procesefficiëntie

Verbeter bedrijfsprocessen met een vlotte integratie, bespaar tijd en bevorder algemene efficiëntie en nauwkeurigheid. Zeg vaarwel tegen dubbel invoeren.

Hoe het werkt

Een koppeling is als een slimme brug die informatie tussen twee systemen uitwisselt. Het Beam platform houdt de voorraad bij - hoeveel producten er zijn, wat er verkocht wordt, enzovoort. Aan de andere kant beheert bijvoorbeeld een ERP-systeem de bredere bedrijfsactiviteiteiten, zoals financiën, HR en klantrelaties.

Centraal in elk proces

De koppeling zorgt ervoor dat deze systemen met elkaar kunnen praten en gegevens kunnen delen. Wanneer een product wordt verkocht, communiceert ons platform dat met het ERP-systeem. Hierdoor wordt automatisch bijgewerkt hoeveel producten er nog beschikbaar zijn en hoeveel er verkocht zijn, wat helpt bij het bijhouden van financiën, het plannen van herbevoorrading en het bieden van nauwkeurige klantinformatie.

Bekijk onze huidige koppelingen.

Staat jouw koppeling er niet bij?

en nog veel meer..

Benieuwd naar wat het Beam platform nog meer te bieden heeft om jouw voorraadbeheer verder te optimaliseren?

Blog

Voorraadbeheer bij Royal van Zanten

De Beam applicatie voor voorraadbeheer bij Royal van Zanten

Is technische expertise vereist om een koppelingen te implementeren?

Implementatie van API-koppelingen vereist over het algemeen enige technische kennis, maar ons platform biedt documentatie en ondersteuning om het proces te vergemakkelijken. Ook helpen wij bij een koppeling opzetten tussen ons platform en het desbetreffende andere systeem.

Hoe vaak worden gegevens gesynchroniseerd tussen het Beam platform en externe systemen via een koppeling?

Dit kan worden aangepast op basis van de behoeften van het bedrijf. Voor de meeste klanten synchroniseren we gegevens real-time of op geplande tijdstippen.

Worden er beveiligingsmaatregelen genomen voor de gegevensoverdracht via een koppeling?

Ja, gegevensbeveiliging staat bij ons hoog in het vaandel. We implementeren vaak beveiligingsprotocollen zoals encryptie en authenticatie om de veilige overdracht van gegevens te waarborgen.

Kan ik een aangepaste koppeling maken in het geval van specifieke behoeften in mijn bedrijf?

In sommige gevallen bieden we mogelijkheden voor gebruikers om een aangepaste koppeling te maken, maar dit vereist doorgaans meer technische vaardigheden. De extra uren die wij hierin investeren zullen worden doorberekend.

Koppelt Beam ook met mijn ERP systeem?

Zolang jouw ERP systeem gebruik maakt van online-APIs kan Beam koppelen. We koppelen niet met lokale systemen die niet over het internet kunnen communiceren.

Bieden jullie ondersteuning als er problemen zijn met de koppeling?

Ja, we bieden technische ondersteuning en documentatie om eventuele vragen of problemen met betrekking tot een koppeling op te lossen en te beantwoorden.