Krijg weer controle over bestellingen en orders

Maak kennis met onze zeer gebruiksvriendelijke module voor het beheren en rapen van orders. Volledig in te stellen en daarmee geschikt voor elk type proces.

Order module

Precies weten wat je moet pakken

We configureren Beam op maat voor jouw proces. Kom vandaag nog in contact met onze sales.

Prioriteiten stellen in te rapen voorraad

Je stelt zelf in welke voorraad regels voorrang krijgen. Zo waarborg je een zuiver proces en verminder je algehele kosten van je voorraad.

Werk handmatig, met barcode scanners, of volledig met RFID

Om je orders te beheren heb je in de basis alleen een mobiele telefoon of computer nodig. Versnel het raap proces door met barcode scanners of RFID te werken.

Alle benodigde lijsten voor verzending uitgedraaid

Werk je soms toch nog liever met papier? Draai dan eenvoudig een paklijst uit. Na verzending staan ook de pakbonnen of levernota's klaar.

Weg met papieren lijsten. Digitaal werken is minstens net zo makkelijk en houdt alles centraal

Met Beam werk je altijd snel orders af. Je ziet overzichtelijk waar je producten liggen en hoeveel ervan geraapt dienen te worden. Door digitaal te werken is zijn voorraden en order statussen weer duidelijk voor het gehele bedrijf. Uiteraard naadloos gekoppeld aan je in- en verkoop of ERP systeem.

In een paar stappen orders beheren en zo optimaal mogelijk rapen

Niet langer eindeloze stappen doorlopen om een order of paklijst aan te maken. In Beam maak je binnen enkele klikken nieuwe orders aan en raap je deze zo efficient mogelijk.

Weet precies wat je moet pakken, en Beam boekt het direct voor je af.

Door met mobiele apparaten te werken zoals telefoons, tablets, of handheld terminals werk je snel en eenvoudig orders af. Hierdoor update je voorraad direct en ben je in staat sneller te leveren naar de eindklant. Alles wordt geregistreerd in het systeem en is daardoor goed terug te vinden. Beam maakt het rapen van orders minder foutgevoelig en leuker om te doen.

 • Werkt op elk apparaat

 • Rapen met meerdere gebruikers tegelijkertijd

 • Volledig offline, niet afhankelijk van het internet

Orders aanmaken vanaf elke plek, binnen een minuut.

Eerst vul je de klant informatie eenvoudig in waarna je voorraad aan de order kan toevoegen. Je zoekt snel naar de juiste artikelen of partijen en ziet in een oogopslag wat er nog verkoopbaar is. Je selecteren welke specifieke voorraadregel je aan die order wilt toevoegen. Vervolgens selecteer je het aantal en de order is aangemaakt.

 • Zowel via computer als via de app

 • Simpel in gebruik

De noodzakelijke documenten kan je nog steeds uitprinten

Heb je toch nog behoefte aan papieren documenten voor jouw klanten zoals pakbonnen of levernota's? Dan kan je die vanuit Beam eenvoudig downloaden of printen. We hebben hier standaard templates voor beschikbaar en voor business en enterprise pakketen is een custom layout ook mogelijk.

 • Direct vanuit Beam aan te maken

 • Met jouw eigen branding

 • Meerdere templates

Geoptimaliseerde routes voor het rapen van je voorraad. Bespaar direct uren aan tijd

Met het Beam Smart Sort algoritme bespaar je zeeën aan tijd. Door onze locatiebeheer module zijn we in staat de exacte posities van je voorraad ten opzichte van elkaar te berekenen. Het systeem berekent constant de meest optimale looproute binnen jouw magazijn op basis van de orders die je op dat moment klaar wilt maken voor verzending.

 • Looproute optimalisatie algoritme

 • Meerdere orders tegelijkertijd lopen

 • Controleer het daarna met barcodes of RFID

Je hoeft je nooit meer af te vragen wie welke order heeft geraapt. Door uitgebreide historie is dat direct duidelijk.

Op elke wijziging die gedaan wordt in het systeem (ook al was dat offline) wordt een historie log aangemaakt in het platform. Hierdoor krijg je compleet inzicht wat er met de voorraad gebeurd is en wie hier aan gewerkt heeft. Of het nou gaat om aantal wijzigingen, veranderde eigenschappen, geraapt orders of locatie verplaatsingen, Beam maakt dit inzichtelijk voor je.

 • Historie gelogd per gebruiker

 • Voor altijd veilig bewaard

 • Te koppelen aan locatie omstandigheden

Simpel handmatig orders afwerken. Of sneller met barcode scanners en RFID scan technologie

We schalen graag met je mee. Je kan Beam volledig gebruiken vanaf een computer of mobiele telefoon, ben je opzoek naar efficiëntere processen implementeer dan onze plug and play scan apparatuur.

Nooit meer een order naar de verkeerde klant sturen

In een paar seconden een order checken na het picken

Meerdere orders tegelijk checken in een handomdraai

Inventarisatie tellingen voorgoed elimineren

Tijd besparen door efficienter orderpicken

Om RFID scan opstellingen aan Beam of de cloud te koppelen is een Beam IoT bridge (connectie tussen slimme scan apparatuur en het Beam platform) benodigd. RFID tags en RFID printers zijn ook bij Beam aan te schaffen als onderdeel van de totaaloplossing.

Zit jouw pakket of functionaliteit er niet tussen? Onze sales afdeling denkt graag met je mee.

Contact sales