Logistiek

Verbeter jouw logistieke proces met Beam

Ons platform biedt real-time inzicht in bedrijfs- en supply chain-bewegingen. Waarborg elke stap met eenvoudige registratie, handmatig of volledig geautomatiseerd. Behaal een concurrentievoordeel door locaties optimaal te benutten en minimaliseer opslagkosten door voorraad te beperken.

Proces nauwkeurig volgen

Registreer eenvoudig elke stap in de keten. Zodat je inzicht krijgt in het proces.

Schaalbare efficiëntie

Flexibel en nauwkeurig je voorraad beheren, wat resulteert in kostenbesparingen en een verbeterde cashflow, zonder de complexiteit van grootschalige systemen.

Automatisering

Plaats op strategische punten scan apparatuur en voorzie items van een RFID tag zodat je deze geautomatiseerd het hele proces kan volgen.

Ervaar een sterk concurrentie voordeel door optimaal voorraadbeheer

Het Beam platform maakt het makkelijker voor je om de dagelijkse activiteiten te stroomlijnen, maar het brengt ook een essentiële verandering in de manier waarop jij je voorraad beheert en optimaliseert. Je krijgt real-time inzicht in je voorraadhoeveelheden, wat essentieel is om opslag- en verzendprocessen te optimaliseren om aan klantvragen te voldoen. Optimalisatie van voorraad resulteert ook in efficiëntie distributie en logistieke planning.

Bovendien maakt Beam geautomatiseerde processen mogelijk, zoals het stroomlijnen van bestellingen, het verbeteren van de nauwkeurigheid van voorraadbeheer en het versnellen van de orderverwerking. Dit helpt jou niet alleen om efficiënter te werken, maar ook om klanten een betere service te bieden door snellere leveringen en een meer betrouwbare voorraadbeschikbaarheid. Tenslotte bieden ook waardevolle inzichten en rapporten die MKB'ers kunnen gebruiken om trends te identificeren, seizoensgebonden schommelingen te voorspellen en strategische beslissingen te nemen om hun bedrijf te laten groeien.

Productie

Zien hoe Beam binnen jouw logistieke proces past?

Gratis demo aanvragen

Oplossingen voor je voorraadbeheer uitdagingen via onze apparatuur

In een paar seconden een order checken na het picken

Nooit meer een order naar de verkeerde klant sturen

Inventarisatie tellingen voorgoed elimineren

Meerdere orders tegelijk checken in een handomdraai

Tijd besparen door efficienter orderpicken

Benieuwd hoe je Beam kunt koppelen?

en nog veel meer..
Case

Voorraadbeheer bij Royal van Zanten

De Beam applicatie voor voorraadbeheer bij Royal van Zanten

Case

Rust en controle door track & trace platform bij Van Haaster Vijfhuizen.

Door alle verplaatsingen en wijzigingen direct in te voeren op locatie én achteraf te kunnen terugvinden in de historie, is de voorraadadministratie altijd up

Weten wat Beam voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

Vraag demo aan