Hierin liggen we kort uit hoe je in het systeem kan inloggen.

Eerste keer inloggen in Beam

Nadat je bericht hebt ontvangen van jouw Beam contactpersoon dat het account gemigreerd is naar de nieuwe omgeving kan je inloggen. Dit doe je door via de website op Log-In te drukken of deze link te openen: https://www.beamtracking.app/

Vervolgens voer je bij "Email" het e-mailadres in waarop je het tijdelijke wachtwoord hebt ontvangen uit de mail "Your temporary password". Als password voer je het tijdelijke wachtwoord in. Let op!: Als er een punt achter staat neem je deze niet mee. Dus AbC12De!. is wachtwoord: AbC12De!

Nadat je op inloggen hebt gedrukt volgt de pagina om een nieuw persoonlijk wachtwoord voor je account in te vullen. Vul in dit scherm een nieuwe wachtwoord in, zorg ervoor dat dit een sterk wachtwoord is met hoofdletters, cijfers en speciale tekens om je account zo veilig mogelijk te houden.

Zodra je deze stap hebt voltooid log je automatisch in op Beam. We raden aan om het wachtwoord in een wachtwoord manager op slaan. Mocht je het wachtwoord verloren zijn kan je alleen zelf een nieuw wachtwoord aanmaken. Dit doe je via https://www.beamtracking.app/forgot-password. Hier vul je jouw e-mailadres in en je ontvangt direct een link om je wachtwoord te resetten.

Mocht je er niet uit komen of verdere vragen hebben schroom dan niet om contact op te nemen met ons.