Voor bedrijven die werken met producten die gekeurd moeten worden kan de module keuringen aangezet worden. Via deze weg kan je gemakkelijk producten keuren zonder daar papierwerk voor te gebruiken.

Er zijn meerdere onderdelen toe te voegen aan een keuring. Selecteer de relevante opties voor de keuring die benodigd zijn en voeg wanneer gewenst een foto van het gekeurde item toe. Zodra de keuring compleet is sla je deze op door middel van de keuring insturen knop.

Het is mogelijk om een keuring aan te passen, selecteer hier voor de keuring in de lijst met alle keuringen en pas aan waar nodig.

Het inzien van keuringen gaat als volgt: Ga naar het item dat gekeurd is en klik in de lijst met keuringen op het i-icoon. Nu verschijnt er een lijst met alle inspecties die gedaan zijn voor het betreffende product.

Cameratoegang

Beam zal bij het aanmaken van een keuring vragen om toestemming voor het gebruik van de camera. Selecteer om Beam hier rechten toe te geven - zodra dit gedaan is is het mogelijk om een foto van een gekeurd item toe te voegen aan de keuring.