Wanneer een order is aangemaakt is het mogelijk om deze te gaan rapen. Dit kan op verschillende manieren, in dit artikel leggen wij uit hoe dit precies werkt.

Selecteer de order die gevuld moet worden en klik op rapen vanuit hier is het mogelijk om de order te vullen.

Rapen via een grid opstelling

Zodra je begint met rapen verschijnt deze lay-out. Hier kan je zien vanuit welke locatie je de items gaat rapen. Als de cel oranje kleurt geeft Beam aan dat het benodigde item op die plaats ligt. Klik vervolgens op de oranje cel in de grid om te items naar de order te verplaatsen.‍

Het is mogelijk om een order tussentijds op te slaan. Mocht je een opgeslagen order later opnieuw openen kan het voorkomen dat er items op de grid met schuine oranje strepen gemarkeerd zijn. Dit geeft aan dat het item dat geselecteerd is in de order al geraapt is en er dus niets meer mee gedaan hoeft te worden om de order af te kunnen ronden.

Zodra alle items geraapt zijn dien je de order op te slaan. Als alles geraapt is is het mogelijk om de order af te ronden.‍

Rapen via een locatieloze instelling

Bij kan je selecteren uit welke stelling je de betreffende items gaat rapen. Als je het benodigde aantal hebt geselecteerd klik je op t om de items aan de order te hangen.

Via de vier knoppen in de itemregel zijn een aantal acties uit te voeren:

  • Pijl: Hiermee ga je naar de informatie over het betreffende item. Het is hier vervolgens mogelijk om informatie aan te passen, de aantallen te zien, de locatie te wijzigen of de order historie te bekijken.
  • Info: Via deze knop kom je op de informatie over het item, specifiek aan deze order gerelateerd.
  • Print: Met de printknop kun je bijvoorbeeld een label met de item informatie laten printen.
  • Oog: Als je op het oog klikt verwijder je de geraapte items uit de order.