De rapportagemodule geeft je een handig overzicht van wat er met je voorraad gebeurt.

In deze module kan je een duidelijk overzicht krijgen van je voorraad op basis van de componenten die jij zelf selecteert! Wil je een simpel overzicht wat er precies van een bepaalde leverancier in voorraad is, hoe veel items je in een bepaalde maat hebt of hoe veel items je van een bepaalde categorie of productgroep hebt? Dit overzicht krijg je makkelijk in de rapportage module.

Kort gezegd: de rapportagefunctie maakt het beheren van je voorraad veel efficiënter.

Hoe werkt het?

In de balk aan de rechterkant kan je selecteren welke gegevens jij inzichtelijk wil hebben. Om bijvoorbeeld te zien welke categorieën bij welke leverancier vandaan komen sleep je deze simpelweg naar de balk onder de zoekbalk. Nu verschijnt er vanzelf een overzicht in een lijst.

Via de save knop naar de zoekbalk is het mogelijk om een zoekterm op te slaan. Zo kan je gemakkelijk je meestgebruikte zoektermen raadplegen.

Via pivot mode krijg je alle totale waardes te zien. Dit geeft dus een overzicht van je totale voorraad.

Grafieken

Vanuit de rapportages kan je grafieken maken. Dit hoef je dus niet meer in een excel bestand te doen! Houd de gewenste groep of het benodigde getal ingedrukt en sleep hier vervolgens andere gewenste waarden bij.

Via de rechtermuisknop of een long-press op een tablet is het mogelijk om een grafiek naar keuze aan te maken. Selecteer simpelweg te gewenste soort grafiek of tabel en deze verschijnt in beeld.