Random RFID tags inscannen op het artikel

In deze handleiding leer je hoe je random RFID-tags kunt koppelen aan je artikelen voorraad in Beam. Dit gebeurt door vooraf aangebrachte tags te scannen met een RFID-reader.

Laten we beginnen met het toevoegen van willekeurige UID's (Unique Identifiers) aan je voorraad door de RFID-tags te scannen. Wanneer je een item hebt aangemaakt kun je naar de aantallen pagina gaan door te klikken op de “Aantallen " tab op de bovenste balk. In deze module kun je alle hoeveelheden beheren van dat specifieke item. Wanneer de UID-modus is ingeschakeld in de configuratie kan je alleen voorraadaantallen toevoegen door middel van een unieke UID. Dit zorgt voor een correcte voorraad omdat elk stuk uit de voorraad volledig uniek is.

Op deze pagina kan je de volgende stappen volgen en beginnen met het scannen van RFID-tags. Zorg ervoor dat uw RFID-reader goed is geconfigureerd en is verbonden met de Beam IoT Cloud.

UID's Inscannen als Voorraad

De onderstaande video toont de vereiste stappen voor het scannen van je RFID-tags in het systeem. Nadat je op de knop Opslaan hebt gedrukt, worden de UID's opgeslagen in het artikel en als hoeveelheden toegevoegd aan je artikelvoorraad.

Je hebt nu succesvol unieke tags ingescand op jouw artikel!