Lees de documentatie van het Beam voorraadbeheer en traceability platform

Welkom op de docs-homepagina, jouw toegangspoort tot handleidingen en kennisartikelen over het Beam Tracking-systeem. Duik in onze uitgebreide bronnen voor stapsgewijze instructies en deskundig advies. Verbeter je vaardigheden en ontdek hoe je optimaal gebruik kunt maken van alle functionaliteiten die Beam Tracking te bieden heeft.

‍Door middel van de handleidingen krijg je snel inzicht in de werking van het voorraadbeheersysteem van Beam Tracking. Het is een hulpmiddel om je te ondersteunen bij het effectief en efficiënt inzetten van het systeem binnen jouw bedrijf. De gidsen zijn zorgvuldig samengesteld om je stap voor stap te begeleiden bij het implementeren en optimaliseren van de verschillende functies die het platform te bieden heeft.

Handleidingen

Basis gebruik

Om je te helpen het meeste uit ons systeem te halen, hebben we een uitgebreide handleiding samengesteld over het basisgebruik van Beam Tracking, van het toevoegen van items tot het beheren van bestellingen en alles daartussenin.

Read guide

Migratie naar Beam 3

Deze handleiding bevat het stappenplan voor huidige Beam 2 klanten om te migreren naar Beam versie 3. Volg deze stappen nadat je geïnformeerd bent door Beam dat jouw account gemigreerd is.

Read guide

Categorieën

Ontdek de verschillende categorieën die alle onderdelen van het Beam Tracking-systeem behandelen, zoals de App, RFID, Hardware en de API. Deze categorieën zijn zorgvuldig samengesteld om je gerichte informatie en begeleiding te bieden. Navigeer eenvoudig door de relevante onderwerpen en vergroot je kennis van elk aspect van het systeem.

Config

Leer hier hoe je het meeste efficiënt Beam configureert voor jouw type bedrijf en proces.

View all

Functies

In deze documentatie vind je de functionele werking van het Beam Platform. Hier leer je hoe je het beste jouw voorraad kan registreren met ons brede scala aan functies.

View all

RFID

Ontdek wat de RFID functionaliteiten zijn van de Beam App. Er is een volledige plug-and-play integratie tussen de applicatie en Beam's RFID systemen. Zo kan je unieke tags inscannen, afboeken, op locatie zetten, volgen en inscannen op een order.

View all

Hardware

Hoe sluit je de hardware aan op Beam. In deze artikelen leren we je hoe je eenvoudig hardware zoals barcode scanners, printers, bridges e.d. kan koppelen aan het platform.

View all

Aan de slag

We vertellen je graag hoe de applicatie werkt. Van begin tot eind nemen we je mee in het gebruik van de Beam app.

View all

API

In deze categorie leer je hoe je onze API kunt gebruiken om gegevens uit te wisselen, evenals de beste manieren om andere systemen te integreren met ons platform.

View all

Ontdek het platform

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Beam? Bezoek dan onze overige pagina's op de website.