Een stapsgewijze handleiding voor het toevoegen van de Beam App als Progressive Web Application (PWA) op jouw Android-apparaat, zodat je voorraad offline en met verbeterde prestaties kunt beheren. Leer hoe je de Beam App vanuit Chrome installeert, automatisch bijwerkt en indien nodig verwijdert.

Met de Beam App kan je voorraad gemakkelijk beheren, zelfs wanneer je offline bent. Door de Beam App als een Progressive Web Application (PWA) op jouw Android-apparaat toe te voegen, kan je profiteren van de voordelen van een native app, zonder deze te hoeven downloaden uit de Play Store. Dit artikel laat je zien hoe je de Beam App als PWA op Android toevoegt, zodat je offline en met nog hogere prestaties kan werken in Beam.

De Beam App als PWA toevoegen:

Zo voeg je de Beam App als PWA toe op je Android :

  1. Open Chrome op je Android toestel en navigeer naar de URL van de Beam App.
  2. De URL om de app te openen is https://www.beamtracking.app
  3. Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm.
  4. Tik op "Toevoegen aan beginscherm".
  5. Voer een naam in voor de app en tik op "Toevoegen" in de rechterbovenhoek.
  6. De Beam App wordt nu als PWA toegevoegd aan je beginscherm.

Automatische updates:

Met een PWA hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig bijwerken van de app. De Beam App wordt automatisch op de achtergrond bijgewerkt, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste functies en verbeteringen. Als er een update beschikbaar is, verschijnt er een pop-up bericht om je te vragen de app te verversen.

De Beam App verwijderen als PWA:

Als je de app van je Android apparaat wilt verwijderen, doe je dat als volgt:

  1. Druk lang op het Beam App-pictogram op uw startscherm.
  2. Sleep de app naar het gedeelte "Verwijderen" of "Verwijderen" bovenaan het scherm.
  3. Tik op "Verwijderen" of "Verwijderen" om te bevestigen.

Dat was het! Je hebt nu met succes de Beam App toegevoegd als een PWA op je Android-toestel, waardoor je je voorraad offline en met verbeterde prestaties kunt beheren. Als je vragen hebt of problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam voor hulp.