Beam installeren op Apple iOS apparaten

Een stapsgewijze handleiding om de Beam App als Progressive Web Application (PWA) toe te voegen op je mobiele iOS-apparaat, zodat je je voorraad offline en met verbeterde prestaties kunt beheren. Leer hoe je de Beam App vanuit Safari installeert, automatisch bijwerkt en indien nodig verwijdert.

Met de Beam App kan je voorraad gemakkelijk beheren, zelfs wanneer je offline bent. Door de Beam App als een Progressive Web Application (PWA) op jouw Apple iOs-apparaat toe te voegen, kan je profiteren van de voordelen van een native app, zonder deze te hoeven downloaden uit de Apple Store. Dit artikel laat je zien hoe je de Beam App als PWA op iOs toevoegt, zodat je offline en met nog hogere prestaties kan werken in Beam.

De Beam App als PWA toevoegen:

Zo voeg je de Beam App als PWA toe op je iOS device:

  1. Open Safari op uw iOS-apparaat en navigeer naar de URL van de Beam App.
  2. De URL om de app te openen is https://www.beamtracking.app
  3. Tik op de knop "Delen" onderaan het scherm.
  4. Scroll naar beneden en tik op "Toevoegen aan startscherm".
  5. Voer de naam "Beam" in voor de app en tik op "Toevoegen" in de rechterbovenhoek.
  6. De Beam App wordt nu als PWA toegevoegd aan uw startscherm.

Automatische updates:

Met een PWA hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig bijwerken van de app. De Beam App wordt automatisch op de achtergrond bijgewerkt, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste functies en verbeteringen. Als er een update beschikbaar is, verschijnt er een pop-up bericht om je te vragen de app te verversen.

De Beam App verwijderen als PWA:

Als je de app van je apparaat wilt verwijderen, doe je dat als volgt:

  1. Druk lang op het Beam App icoontje op je startscherm.
  2. Tik op de "Verwijderen App" optie.
  3. Tik op "Verwijder App" om te bevestigen.

De Beam App is nu verwijderd van je apparaat.

Dat was het! Je hebt nu met succes de Beam App toegevoegd als een PWA op je mobiele iOS-apparaat, waardoor je je inventaris offline en met verbeterde prestaties kunt beheren. Als je vragen hebt of problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam voor hulp.