Verbind een Datalogic PBT9501 barcode scanner met een apparaat

In dit artikel laten we u zien hoe je een Datalogic PBT9501 scanner kunt verbinden met een apparaat dat bluetooth ondersteunt, zoals een iPad, Android tablet of een desktop PC.

De Datalogic PBT9501 barcodescanner is een krachtig hulpmiddel om snel en nauwkeurig barcodes te scannen. Met zijn draadloze Bluetooth mogelijkheden kan hij gemakkelijk verbonden worden met een apparaat voor gebruik in de Beam app. Deze handleiding toont hoe je jouw Datalogic PBT9501 barcodescanner op een apparaat kunt aansluiten in HID-toetsenbord emulatie modus, waardoor je de scanner kunt gebruiken om gegevens in te voeren in de Beam-app. Het stelt je daarbij in staat om razendsnel items of partijen te identificeren en vervolgens op locatie te zetten.

De stappen in deze handleiding zijn zowel van toepassing op de versies met standaardbereik als die met lang bereik. Met de standaardbereik versie scan je gemiddeld tot een meter, met de langbereik versie tot wel 10+ meter.

Als je een andere barcodescanner hebt die de HID-modus ondersteunt en deze met de Beam app wilt gebruiken is ook dit naar alle waarschijnlijkheid mogelijk. Lees de andere handleidingen of Neem contact op met ons ondersteuningsteam voor meer informatie.

Reset factory defaults:

Unlink:

Enable variable PIN:

Link HID:

Scan nummers:

Gebruik de volgende barcodes om de nummers van de bluetooth prompt te scannen. Na het scannen van de nummers moet u de "Exit Var PIN" scannen om de actie te beëindigen.

Het On-Screen iPad Toetsenbord Openen:

Op een iPad wordt het toetsenbord automatisch verborgen na het verbinden met een Bluetooth barcode scanner. Om dit toetsenbord tevoorschijn te halen dien je de scan-knop van de scanner tweemaal snel achter elkaar in te drukken.

Dit zijn de stappen:

  1. Dubbelklik de scan-knop op de PBT9501.
  2. Het toetsenbord van de iPad opent zich nu op het scherm
  3. Typ hetgeen wat in het veld ingetypt dient te worden
  4. Sluit het toetsenbord met de sluit knop of druk nogmaals tweemaal op de scanner.