Logistieke proces optimalisatie met Beam

Beam is een ontzettend gebruiksvriendelijke voorraadbeheer systeem voor MKB bedrijven. In de logistiek wordt Beam toegepast om laadprocessen te versnellen en te controleren. Locaties van pallets zijn altijd inzichtelijk en RFID controleert de juistheid en volgorde van te laden pallets.

We koppelen daarnaast eenvoudig en snel met vrijwel elk ERP, WMS, of boekhoudprogramma. Kom met ons in contact en we vertellen je graag meer.

Centrale aansturing door het Beam platform

Beam staat centraal in de uitvoering van processen en het automatisch verwerken van business logica. Het is een verlengstuk van het bedrijfssysteem op kantoor en zorgt voor efficiënte afhandeling van processen. Het platform draagt zorg voor het juist coderen en printen van tags, het uitlezen door middel van slimme filtering en het wijzigen van gegevens in het ERP of WMS. Door de hoge flexibiliteit van Beam zijn bedrijven van groot tot klein eenvoudig aan te sluiten.

  • Centrale aansturing: Door de aansturing binnen het (cloud) netwerk worden installatie tijd en kosten flink verminderd.

We zijn graag transparant over onze prijzen

Bij Beam werken we met duidelijke prijzen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De installatie van het systeem is zo makkelijk als het gebruik en maatwerk is vrijwel nooit nodig.

  • Voor kwekers een licentie vanaf €199 per maand

  • Eenvoudige installatie binnen een dag

  • Volledige support en updates voor de toekomst

  • Koppelingen mogelijk met andere systemen

Bekijk alle prijzen

Vraag hier een vrijblijvende demo van Beam aan

We zetten graag een account voor je op of komen langs om te spreken over de mogelijkheden van onze diensten.

* We delen nooit gebruikersgegevens met derden.
Bedankt! Uw aanvraag is ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden.