By browsing this site, you agree to our Cookies Policy

RFID Orderscan Systeem

Met de Beam Orderscan oplossing ervaart uw bedrijf volledig geautomatiseerde controles van partijen en artikelen. Dit systeem op basis van Radio Frequency Identification (RFID) zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent dat processen op de juiste manier verlopen.

RFID

Om voorraadbeheer naar volledig geautomatiseerde track en tracing te tillen maken wij gebruik van RFID technologie.

Web based

Uw bedrijf moet vanaf elke plek op elk apparaat bereikbaar zijn. Onze software is volledig gebaseerd op de laatste web based internetstandaarden.

Schaalbaar

Onze RFID orderscan module is gebouwd op schaalbaarheid. Extra controle punten zijn eenvoudig toe te voegen.

Gebruiksvriendelijk

Wij geloven dat iedereen met bedrijfssoftware moet kunnen werken. Met deze visie in gedachten bouwen we applicaties die zo intuïtief mogelijk zijn.

Volledig geautomatiseerde controles van partijen en artikelen.

Dit kan u realiseren door uw orders met RFID te scannen.

99,9+ %
Leesbetrouwbaarheid
5 sec
Binnen 5 seconden een complete order gecontroleerd
* Afhankelijk van order grootte

Functies van de Beam applicatie

Historie

Elke gescande order kent nu een geregistreerde historie. Deze is eenvoudig terug te zien en geeft u en uw klanten een bevestiging van correcte uitvoering.

Artikelenlijst

Zodra de order wordt geopend vindt u de bijbehorende artikelen hiervan terug in een lijst. Deze kunnen vervolgens gescand worden.

Data Filtering

RFID technologie vraagt om complexe filtering. Dit wordt automatisch op de achtergrond uitgevoerd door de meegeleverde Beam Bridge.

Orderlijst

In een overzichtelijke lijst vindt u alle orders die gereed zijn gemaakt om te scannen. Hiervan ziet u ook gemakkelijk de status.

Real Time Monitoring

Op het dashboard ziet u live de status van de scan. Hier heeft u direct inzicht in de order. Zo ziet u of deze klopt en wat er eventueel incorrect is.

Systeem Koppeling

Informatie over te scannen orders kunnen naast door de Beam applicatie worden ingeschoten door uw huidige ERP pakket.

Samenvoegen

Pallets of leveringen bestaan vaak uit meerdere orders. Losse orders voegt u gemakkelijk samen tot een verzamelorder.

Plattegrond

In één oogopslag ziet u meteen op een interactieve plattegrond wat er gebeurt binnen uw bedrijf.

Geschiedenis

Alle uitgevoerde taken en veranderingen binnen uw bedrijf worden geadministreerd waarna u kunt werken met deze informatie.

Voorraadlijst

In een overzichtelijke lijst vindt u alle voorraad terug en maakt sorteert u snel kolommen met de meest relevante informatie.

Afboeken

Voorraad dat uw bedrijf verlaat is gemakkelijk af te boeken in de applicatie en verdwijnt vervolgens uit de lijst.

Splitsen

Partijen die opgesplitst moeten worden in meerdere kleine partijen splitst u gemakkelijk op in subpartijen door gebruik te maken van de splits functie.

Temperaturen

Een koppeling met temperatuur- en klimaatregelsystemen stelt u in staat om per zone een temperatuur aan uw voorraad te koppelen.

Aanpassen

Niet elke partij blijft het gehele proces hetzelfde. Met de aanpas functie past u gemakkelijk de eigenschappen van de partij aan.

Gebruikers

Door met gebruikers te werken stelt de applicatie u in staat specifieke taken aan bepaalde personen toe te kennen en terug te vinden wie wat uitgevoerd heeft.

Takenlijst

Taken gebaseerd op uw bedrijfsprocessen vindt u terug in de takenlijst. Deze zijn toe te wijzen en daarnaast ziet u precies wat er nog moet gebeuren.

Partijen

Het partijscherm is er op ingericht om met enkele klikken en suggesties zeer eenvoudig nieuwe partijen of voorraad toe te voegen.

Label printen

De software stelt u in staat geautomatiseerd labels te printen voor aangemaakte partijen. Dit kunnen zowel reguliere als RFID-geïntegreerde labels zijn.

"Minder repetitief werk, meer focus op kwaliteit."

Fred de Meulder Export BV
* We delen nooit gebruikersgegevens met derden.
Bedankt! Uw aanvraag is ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden.