Printen zonder moeilijke installatie.

Met de Beam Label Print Bridge is installatie binnen enkele minuten gedaan. Print vanaf elke locatie rechtstreeks naar de printer vanuit onze app of door koppeling met uw huidige ERP.

De Beam Label Print Bridge

Installatie en configuratie van industriële label printers op bedrijfsnetwerken is vaak een lastig proces. Om hoge installatiekosten en onbetrouwbare prestaties te voorkomen heeft Beam daarom de Print Bridge ontwikkeld. Dit apparaat zoekt zelf verbinding met de applicatie en print zonder tussenkomst van systeembeheerders. Hierdoor bent u in staat om vanaf elke locatie razendsnel te printen. Daarnaast is de Beam Print Bridge compatibel met vrijwel elk type labelprinter waardoor geen nieuwe printer aangeschaft hoeft te worden.

Betrouwbaar en snel

De Print Bridge zoekt zelf zijn connectie met de applicatie en is minder afhankelijk van systeembeheerders. Meerdere type labels zijn eenvoudig te selecteren en vanaf desktop, tablet of zelfs smartphone te printen.

Functies van de Beam Label Print Bridge

Locatie onafhankelijk

De Bridge heeft niks anders nodig dan een internet-verbinding. Hierdoor kan vanaf elke plek op elke locatie geprint worden.

Printstatus

Status monitoring zorgt ervoor dat het altijd duidelijk is of de printer werkzaam is, internet verbinding heeft of de laatste versie heeft.

Automatische updates

De Print Bridge is in staat om zichzelf te updaten. Wel zo makkelijk en dit scheelt een hoop aan onderhoud.

Configurabel

In de Beam instellingen kunnen de label en printer instellingen makkelijk ingesteld worden welke direct gesynchroniseerd worden naar de printer.

Voor elke gebruiker

Doordat de Print Bridge altijd in verbinding staat met jouw bedrijf kan elke medewerker die hier toegang tot heeft labels printen.

Buffer

Er wordt een printbuffer aangemaakt die automatisch afgewerkt wordt. Dit wordt onthouden wanneer de printer uit staat of een rol verwisseld wordt.

Makkelijk toe te voegen

In het Beam instellingen scherm voeg je eenvoudig een nieuwe printer toe en er wordt automatisch verbinding gemaakt.

Compatibel met elk merk

De Print Bridge detecteert zelf welke printer er verbonden is en past automatisch de juiste merk-instellingen toe. Dit scheelt een hoop configuratie en installatie tijd.

Ontmoet onze klanten en partners en lees de verhalen.

Lees meer op onze blog over wat we betekenen voor onze klanten.

Of contacteer ons voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

“Tijdens de bewaring van bloembollen is het essentieel om controle te hebben op het logistieke proces.”

Mark Heemskerk,
Eigenaar J. Heemskerk & Zn.

"Minder repetitief werk, meer focus op kwaliteit."

Fred de Meulder Export BV

“Het digitaal werken en bijhouden van de voorraad geeft rust.”

Rob van Haaster,
‍Eigenaar van Haaster Vijfhuizen
By browsing this site, you agree to our Cookies Policy