Eenvoudig voorraadbeheer voor magazijnen

Beam biedt een gebruiksvriendelijk voorraadbeheer systeem, speciaal ontworpen voor het MKB. Onze intuïtieve en overzichtelijke applicatie helpt medewerkers om nauwkeuriger te werken en bespaart tijd en administratieve inspanningen. Het systeem is volledig compatibel met zowel barcodescanners als RFID, wat zorgt voor nog efficiënter werken. Bovendien koppelen we naadloos met vrijwel elk ERP, WMS of boekhoudprogramma.

Neem contact met ons op om meer te ontdekken over wat Beam voor uw magazijn kan betekenen.

Direct inzicht in magazijnvoorraad

Met de Beam-app krijgt u binnen enkele klikken overzicht over de gehele voorraad van uw magazijn. Hierdoor ziet u meteen hoeveel verkoopbare voorraad er op elke locatie beschikbaar is en kunt u moeiteloos paklijsten verwerken.

  • Verdubbel je voorraadbetrouwbaarheid

  • Print direct labels uit voor jouw producten

  • Maak of importeer paklijsten en werk deze af

  • Koppelingen mogelijk met andere systemen

Bekijk alle prijzen

Beam staat centraal in uw proces aansturing

Beam staat centraal in de uitvoering van processen en het automatisch verwerken van business logica. Het is een verlengstuk van het bedrijfssysteem op kantoor en zorgt voor efficiënte afhandeling van processen. Het platform draagt zorg voor het juist coderen en printen van tags, het uitlezen door middel van slimme filtering en het wijzigen van gegevens in het ERP of WMS. Door de hoge flexibiliteit van Beam zijn bedrijven van groot tot klein eenvoudig aan te sluiten.

  • Centrale aansturing: Door de aansturing binnen het (cloud) netwerk worden installatie tijd en kosten flink verminderd.

Vraag hier een vrijblijvende demo van Beam aan

We maken met plezier een account voor u aan of komen langs om de mogelijkheden van onze diensten te bespreken.

* We delen nooit gebruikersgegevens met derden.
Bedankt! Uw aanvraag is ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden.