Introductie van Beam

We leggen de basisfunctionaliteit van onze voorraadbeheer- en traceability systemen uit. Je kunt ontdekken wat de mogelijkheden van Beam zijn en welke functionaliteit het beste bij jouw bedrijf past.

Introductie van Beam: Jouw complete oplossing voor voorraadbeheer

Beam Tracking is een tech en software bedrijf gevestigd in Amsterdam die zich toelegt op het revolutioneren van voorraadbeheer en traceerbaarheid voor kleine en middelgrote ondernemingen (MKB's). Met onze gebruiksvriendelijke app en geavanceerde systemen willen we bedrijven voorzien van de tools die ze nodig hebben om efficiëntie te optimaliseren en realtime inzichten te verbeteren. We zijn meer dan alleen een softwareoplossing; we zijn graag een waardevolle partner op jouw pad naar groei en succes.

Een flexibele en gebruiksvriendelijke app

De kern van ons systeem is een flexibele en gebruiksvriendelijke app die naadloos werkt met verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets en computers. De offline functionaliteit van onze app zorgt voor ononderbroken voorraadbeheer, zelfs als er geen internetverbinding beschikbaar is. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en onze app is ontworpen om zich aan te passen aan jouw specifieke behoeften, waardoor voorraadbeheer een probleemloze ervaring wordt.

Naadloze integratie met IoT en RFID-technologie

Beam Tracking is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van Internet of Things (IoT)-systemen, met de voornamelijke focus op Radio Frequency Identification (RFID)-technologie. Door geavanceerde IoT- en RFID-oplossingen te integreren, stellen we bedrijven in staat om hun voorraadbeheer capaciteiten te verbeteren, waardoor realtime tracking en locatie van items in het magazijn mogelijk is. Dit niveau van inzicht helpt bij het stroomlijnen van de bedrijfsvoering, het verminderen van het risico op zoekgeraakte voorraden en het optimaliseren van de algehele efficiëntie.

Plug-and-Play implementatie

Wij geloven dat de overstap naar een nieuw voorraadbeheersysteem zo soepel mogelijk moet verlopen. Daarom is Beam Tracking ontworpen om zo eenvoudig mogelijk geïmplementeerd te worden, wat zorgt voor een snelle adaptatie binnen jouw bestaande processen. Het opzetten van een account voor je organisatie is een fluitje van een cent en zodra je operationeel bent, heb je toegang tot het volledige scala aan krachtige functies die Beam te bieden heeft.

Intuïtieve interface en uitgebreide historie

Ons platform heeft een intuïtieve interface waardoor gebruikers eenvoudig hun organisatieaccount kunnen configureren, items kunnen maken en bewerken, bestellingen kunnen toevoegen en wijzigen, en inspecties kunnen uitvoeren op partijen voorraad. Dankzij uitgebreide logging en tracking van voorraadwijzigingen krijg je waardevolle inzichten in de geschiedenis van je voorraad en de medewerkers die ermee hebben gewerkt. Deze informatie helpt je om patronen en trends te identificeren, waardoor je data gedreven beslissingen kunt nemen en je voorraadbeheer processen in de loop van de tijd kunt optimaliseren.

Visuele kaartweergave om fouten te voorkomen

Een van de voornaamste kenmerken van Beam is de visuele kaartweergave, die de indeling van je magazijn toont, inclusief palletplaatsen en schappen. Deze interactieve kaart stelt gebruikers in staat om eenvoudig door het magazijn te navigeren en specifieke items te lokaliseren, wat uiteindelijk tijd bespaart en de algehele efficiëntie verbetert. Door een duidelijke visuele weergave van je magazijn te bieden, stelt Beam Tracking je team in staat om slimmer te werken, niet harder.

Terwijl je Beam Tracking en de geavanceerde functies verkent, zul je al ontdekken hoe onze toewijding aan innovatie jouw bedrijf kan helpen zijn volledige potentieel te benutten. Ervaar de toekomst van voorraadbeheer en sluit je aan bij het groeiend aantal MKB's die Beam Tracking hebben omarmt.